Prijzen

Make-Up

Dag Make-up 25,-
Avond/Glam Make-up 35,-
Bruids Make-up (inclusief proefmake-up) 60,-

One-By-One Wimpers

Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei, blijven de haartjes 4 weken zitten. deze techniek is bedoeld voor mensen met stevige dikke wimpers, en voor een natuurlijke look. Het plaatsen van een nieuwe set One- by- One wimpers duurt 1.5 uur.

Nieuwe Set 55,-
Opvullen na 1 week 10,-
Opvullen na 2 weken 20,-
Opvullen na 3 weken 30,-
Opvullen na 4 weken (na 5 weken geldt de prijs van een nieuwe set) 40,-

Volume Wimpers

Bij Volume wimpers worden er meerdere extensions op 1 eigen wimper geplaatst. bij deze techniek worden er ultra dunne zijde wimpers gebruikt, daardoor blijft het langer zitten. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One-By-One techniek. Deze techniek is voor wanneer u niet zoveel wimpers van uzelf hebt of voor als u meer volume wilt hebben. Het plaatsen van een nieuwe set volume wimpers duurt 2 uur.

Nieuwe Set 70,-
Opvullen na 2 weken 30,-
Opvullen na 3 weken 40,-
Opvullen na 4 weken (na 5 weken geldt de prijs van een nieuwe set) 50,-

Permanent Make-Up

Permanente make-up (ook wel PMU) is het inbrengen van pigmenten in de huid. Gemiddeld blijft PMU 1 tot 1,5 jaar zitten en kunt u ervoor kiezen om een touch-up/nabehandeling te nemen. Het pigment zal nooit helemaal verdwijnen, maar het zal met de tijd vervagen. In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij oogaandoeningen of bloedstollingsziektes) is het niet mogelijk om PMU te ondergaan. Vraag daarom naar de voorwaarden.

Behandeling (3x) Nabehandeling (Na 1 tot anderhalf jaar)
Wenkbrauwen 300,- 100,-
Eyeliner boven 160,- 90,-
Eyeliner onder 140,- 80,-
Eyeliner boven en onder 250,- 100,-